Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

GSM International Trade Co.,Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit NCR ATM Delen voor verkoop
Van goede kwaliteit NCR ATM Delen voor verkoop
Ik werk als netwerktechnicus en GSM materiaal vele jaren gebruikt. Hun high-end eenheden hebben altijd goed voor ons gedaan.

—— Loodtechnologie

Verstrekt grote sluiting voor het verlies van macht in onze eenheden, GSM zullen de producten nuttig zijn en het personeel zal vrije zorg zijn!

—— James van CA

GSM heeft de goede diensten door goede kwaliteitsvervangstukken en in time online diensten aan te bieden. U kunt altijd in aanraking met hen op om het even welk ogenblik worden.

—— Delia

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
GSM International Trade Co.,Ltd. GSM International Trade Co.,Ltd. GSM International Trade Co.,Ltd. GSM International Trade Co.,Ltd. GSM International Trade Co.,Ltd. GSM International Trade Co.,Ltd.
Workshopproductielijn
Het dragen van het gebied van de delenopslag
Groot module sorterend gebied
Kunstmatige intelligentie sorterende afdeling
Fabriek
ATM-Machine

Workshopproductielijn

Het geschikte workshopwerk aan de lopende band, efficiënt, tijdbesparend, is voordelig aan de gestandaardiseerde productie en het beheer in kwaliteitsborging tegelijkertijd, de tijd bespaarde kosten.

Het dragen van het gebied van de delenopslag

De normale dragende delen zullen de verantwoordelijkheid van de kunstmatige tellende registratie van uitgaande en binnenkomende goederen, de kwaliteit van scheiding en opsporing zijn.

Groot module sorterend gebied

Distributiecentrum volgens het van het de ordevereiste van de klant de distributieplan, snelle, nauwkeurige modulepakket van zijn opslag of andere uitgekozen plaats, en volgens bepaalde procedures om inspectie te testen.

Kunstmatige intelligentie sorterende afdeling

De intelligente logistiek is het vervoer van goederen van automatisering en het beheer van de hoog rendementoptimalisering van het proces, verbetert het dienstenniveau van de logistiekindustrie, drukt kosten, vermindert het afval van natuurlijke rijkdommen en sociale middelen.

Fabriek

GSMBanking heeft onze eigen fabriek, kunnen wij delen volgens het verzoek van de cliënt veroorzaken.

ATM-Machine

De Gehele Machine van GSMBankingsprovice ATM

 • lopende band

  GSMBanking werd gebaseerd op 01 April, 2013 met een geregistreerd kapitaal van 10,68 miljoen yuans. Het is een financieel IT hardwareproduct zich specialiseert in de integratie van middelen aan het uiterste. Het is een onderneming die volledig de stroomopwaartse en stroomafwaartse industriële ketting, heeft doordrongen en een stevige stichting gehad. In ATM, bezetten de diensten van CRS merk-wijd een absoluut voordeel. Onze bedrijfszakenfilosofie: eerbied voor menselijke klantgerichte aard. De eerlijkheid is de basis voor verantwoordelijkheid. Streef naar waarheid van feiten en houd tempo met The Times. Sta voor uitdagingen en streef voortreffelijkheid na. Het bedrijf streeft de wijze die van vermeld bedrijf na, constant en commissie leren onophoudelijk worden. Wij hebben goede projecten, professionele teams, overvloedige fondsen en mooie bureaus. Wij verheugen ons op het hebben van hetzelfde idee en het enthousiasme, zodat de uitstekende vrienden van ons team kunnen lid worden. Kweek samen, ontwikkel samen, creeer samen schittering!

   

   

   

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
GSM International Trade Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Carina

Tel.: 86-18122400252

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)